Junior Consultant

Kontakt Right People Group nu for en juniorkonsulent – du får:

Juniorkonsulent – fokus på udførelsen

I bund og grund er vores juniorkonsulent-koncept meget simpelt. Vi leverer den samme type af konsulenter, som udgør basen i de bedste management-konsulenthuse: relativt nyuddannede kandidater med rigtig gode akademiske resultater og et stort drive. Hos os betaler du dog kun for din konsulent og ikke for organisationen bag, og derfor er timepriserne hos os særdeles meget lavere end hos de traditionelle konsulenthuse.

Du får med andre ord ikke den store forkromede konceptuelle indpakning af din juniorkonsulent, men du får stadig dygtige og højt motiverede unge high-performers, der brænder for at gøre det godt på dit projekt.

De juniorkonsulenter vi leverer på freelance-basis har fokus på udførelsen! Vi vælger konsulenter, der ikke kun har super dygtige, men også har den helt rigtige attitude. Vi ved, at fuld fokus og attention på både små og store opgaver er meget vigtigt, og juniorkonsulenter fra Right People Group Group er gode til at løse hele spektret af opgaver – uanset om det er trivielle eller komplekse opgaver.

Vi har leveret denne type af konsulenter til en række virksomheder med meget stor succes, og vi kan gøre det samme i dit projekt.

Målrettet assistance giver høj værdi

Alle juniorkonsulenter får tilknyttet en mentor internt i Right People Group, som håndterer alle spørgsmål de måtte have, og som rådgiver dem i forhold til at skabe optimal værdi for kunden på det konkrete projekt. På den måde sikrer vi, at din juniorkonsulent er målfokuseret og klar til at tage fra lige fra første dag. Juniorkonsulenter leverer høj kvalitet og kommer hurtigt i mål med deres opgaver, så I kan skabe synlige resultater eller færdiggøre et projekt inden for jeres deadline. Vi oplever, at det har stor værdi for kunderne, at de kan få effektiv og kvalificeret assistance fra en dygtig juniorkonsulent opgaver, fordi det reducerer behovet for supervision og kvalitetssikring, og på den måde sparer megen tid andre steder i organisationer. Både undervejs i processen, men også efterfølgende, fordi der ikke skal ryddes op efter sjusket eller fejalgtigt udført arbejde.

Hvad kan en juniorkonsulent gøre for dig?

Right People Group Groups juniorkonsulenter kan yde assistance indenfor forskellige områder og i forskellige opgaver afhængigt af deres uddannelsesmæssige baggrund og erfaring. En af fordelene ved at hyre en skarp juniorkonsulent er netop det faktum, at de er ekstremt lærenemme og hurtigt sætter sig ind i nye opgaver. Det betyder at I får en dygtig generealist, der fleksibelt kan tage fra netop der, hvor jeres behov er.

Når det er sagt, så finder vi naturligvis gerne en juniorkonsulent med specifikke kompetencer, hvis I allerede har defineret opgaverne og ved, at konkrete programmer, metoder eller erfaring vil være en fordel.

Følgende er typiske roller som vores freelance juniorkonsulenter kan udfylde, og du kan læse mere om en specifik funktion ved at klikke på linket:

Få gratis tilbud på konsulent

Vi er eksperter i at levere spidskompetencer til komplekse projekter. Indtast dine oplysninger og du modtager hurtigt et CV på vores udvalgte konsultent til din opgave.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tilfredse kunder: