Software tester

Kontakt Right People Group nu for ekspert Software tester – du får:

  • Software tester, der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af de bedste freelance software testere ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige software testere fra 375 til 875
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

Software test – en selvstændig disciplin

Software test er i dag en selvstændig disciplin på linie med softwareudvikling, og der findes mange dygtige folk i freelance markedet, der udelukkende har test som speciale. Vi går altid efter freelance testkonsulenter, der er højt specialiserede i test og som sætter en ære i at være med til at levere et produkt af høj kvalitet.

Der findes mange forskellige testdiscipliner, der kræver forskellige kompetencer. Idet Right People Group har helt frit valg i freelancemarkedet, så vælger vi altid en konsulent, som vi ved er dygtig, men også en som har specifikke kompetencer ift. hvor jeres projekt er henne, og hvilke værktøjer i anvender.

Uanset om vores kunder udvikler produkter eller interne applikationer, så mødes de med høje forventninger til kvalitet af brugerne. Softwaretest er  altafgørende for at minimere fejl og for at imødekomme de høje forventninger.

Få den bedste freelance software tester

Når du planlægger din softwaretest, skal du ikke begå den almindelige fejl at undervurdere processens kompleksitet, eller den tid og viden, som det kræver. Du har brug for de dygtigste testkonsulenter på dit hold, og de bør involveres i alle stadier af projektet. Her kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag, og så leverer vi den rigtige freelance software tester til dit projekt.

Vi sætter en ære i at levere hurtigt og præcist, og du vil opleve, at der går kort tid fra vi har defineret opgaven sammen til at vi kommer med vores bud på, hvem der er den ideelle freelance tester til at løfte opgaven samt en konkret timepris.

Vi kan hjælpe dig med dit behov

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE KONSULENT

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance konsulent.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.