Frontend udvikler 2017-05-24T23:51:17+00:00

frontend udvikler

Kontakt Right People Group nu for ekspert frontend udvikler – du får:

  • Freelance Frontend udviklere, der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af de bedste freelance frontend udviklere ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige frontend udviklere fra 575 til 875
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

Frontend udvikling bliver stadigt vigtigere

Frontend-udviklere er “kunstnerne” på Internettet, og vi ser, at for de fleste af vores kunder, så er vigtigheden dette område voksende. Det er frontend udviklerens ansvar at sikre, at data fra backend er tilgængeligt i browseren for slutbrugerne. Det skal ske på en måde, der tiltrækker folks opmærksom og interesse. Endvidere bør sider være logisk og hurtig samt nem at navigere igennem.

Det er afgørende at frontenden vises som tiltænkt slutbrugerne trods udfordringer med eksempelvis browserkompatibilitet og forskellige opløsninger. Dette kræver, at udvikleren har væsentlig erfaring på området og gerne er decideret specialist i frontend udvikler.

Vi ser i dag, at meget funktionalitet flyttes fra backend til frontend, og derfor er der også en stigende efterspørgsel på de rigtigt dygtige frontend udviklere, der er specialister i JavaScript, HTML, CSS samt har stor erfaring med de forskellige frameworks. Vi kan levere disse konsulenter fra freelancemarkedet, og vi kan give konkurrencedygtige priser selv på de dygtigste folk.

Freelance frontend udvikler parat til start nu

For at få det resultat, som I sigter efter skal frontend udvikleren ofte have erfaring og kompetencer, der spænder mellem både kode og design. Tidligere erfaringer og projekter er derfor afgørende for at skabe visuelt tiltrækkende websider. Hvis du er på udkig efter en frontend udvikler som det – kontakt os!

Vi kan levere de bedste freelance frontend udviklere til at opfylde dine specifikke behov. Freelanceren efter dit valg kan derefter begynde på dit projekt med det samme.

Vi kan hjælpe dig med dit behov

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE KONSULENT

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance konsulent.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.