Logo Right People Group
Logo Right People Group

.NET-utvecklare

Få en perfekt matchad konsult

  .NET-kehittäjäkonsulttimme ovat alansa asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus .NET-kehyksen kanssa työskentelystä. Heillä on syvällinen ymmärrys alan uusimmista tekniikoista ja suuntauksista, ja he ovat perehtyneet hyvin suorituskykyisten ja skaalautuvien sovellusten kehittämiseen ja käyttöönottoon.

  He ovat auttaneet monia yrityksiä toteuttamaan ja ylläpitämään .NET-järjestelmiään, mukaan lukien vianmääritys ja monimutkaisten ongelmien ratkaiseminen. Konsulttimme auttavat myös teknisten eritelmien laatimisessa ja varmistavat, että projektit toimitetaan ajallaan ja budjetin puitteissa.

  Väliaikaiset .NET-kehittäjäkonsulttimme, jotka ovat työskennelleet useiden eri alojen asiakkaiden kanssa, tuovat mukanaan runsaasti tietoa ja asiantuntemusta ja ovat tuottavia heti ensimmäisestä päivästä lähtien ilman koulutusta tai kehittämistä.

  Miten Right People Group voi auttaa

  Meillä on laaja verkosto IT-asiantuntijoita, joten pystymme löytämään tarvitsemasi .NET-kehittäjän nopeasti. .NET-kehittäjämme ovat asiantuntijoita suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään sovelluksia, joissa käytetään .NET-kehystä, mukaan lukien .NET Core, ja siihen liittyviä tekniikoita, kuten C#, ASP.NET ja ASP.NET MVC. He voivat tarjota monenlaisia palveluja, kuten:

  • Web- ja työpöytäsovellusten suunnittelu ja rakentaminen C#- ja ASP.NET-ohjelmia käyttäen.
  • Verkkopalvelujen kehittäminen ja käyttöönotto WCF:n ja Web API:n avulla.
  • Työskentely front-end-teknologioiden, kuten HTML:n, CSS:n ja JavaScriptin, parissa.
  • .NET-kehittäjänä toimiminen sovelluksissa ja palveluissa.
  • Sovellusten suorituskyvyn optimointi ja monimutkaisen koodin kirjoittaminen
  • Jatkuva ylläpito ja vianmääritys kaikissa ilmenevissä ongelmissa.
  • Yritysten auttaminen ohjelmistokehityskäytäntöjen luomisessa sovellusten laadun, saavutettavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi.
  • Azure-palvelujen hyödyntäminen sovellusten käyttöönotossa ja hallinnassa
  • Kokemus pilvilaskennasta ja mikropalveluista

  .NET-kehittäjien tiimillämme on myös kokemusta etätyöstä, mikä tarjoaa yrityksille joustavia ratkaisuja. Heillä on asiantuntemusta ja kokemusta, joiden avulla yritykset voivat navigoida ohjelmistokehityksen monimutkaisessa maailmassa ja hyödyntää .NET-alustaa kilpailuedun saavuttamiseksi. .NET-kehitysyrityksenä pyrimme tarjoamaan parhaat ratkaisut asiakkaidemme .NET-sovelluksiin ja tietotekniikan tarpeisiin. .NET-kehittäjillämme on kokemusta myös web-kehityksestä.

  Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin kerromme, miten .NET-kehittäjämme voivat auttaa yritystäsi optimoimaan ja hallitsemaan liiketoimintasi tarpeisiin räätälöityjä sovelluksia.

  Miksi palkata .NET-kehittäjiä

  Yritykset palkkaavat .NET-kehittäjiä heidän asiantuntemuksensa vuoksi nettisovelluskehityksessä, nettikonsultoinnissa ja Microsoft SQL Serverin käytössä. He ovat taitavia suunnittelemaan, rakentamaan ja ylläpitämään räätälöityjä ratkaisuja käyttäen .NET-kehyksiä, mukaan lukien ASP.NET Core, ja siihen liittyviä tekniikoita, kuten C#, ASP.NET ja Microsoft Visual Studio. He ovat asiantuntijoita verkkosovellusten ja työpöytäsovellusten luomisessa, verkkosovellusten ja -palvelujen kehittämisessä ja käyttöönotossa sekä front-end-teknologioiden kanssa työskentelyssä. He tarjoavat myös jatkuvaa ylläpitoa ja vianmääritystä kaikissa ilmenevissä ongelmissa ja varmistavat sovellusten laadun, käytettävyyden ja turvallisuuden.

  Teknisten taitojensa lisäksi .NET-kehittäjät tuovat arvokasta kokemusta ohjelmistokehityskäytännöistä, kuten ketteristä menetelmistä, testivetoisesta kehityksestä ja kokonaisuuksien kehyksen käytöstä. He tuntevat myös pilvilaskennan ja mikropalvelut, minkä ansiosta he voivat hyödyntää Azuren palveluja sovellusten käyttöönotossa ja hallinnassa. Tämä on yhä tärkeämpää, kun yhä useammat yritykset siirtävät sovelluksiaan pilveen.

  Lopuksi yritykset palkkaavat .NET-kehittäjiä pysyäkseen kilpailukykyisinä markkinoilla. Yritykset voivat hyödyntää näiden verkko-ohjelmoijien asiantuntemusta luodakseen laadukkaita, luotettavia ja innovatiivisia verkkoratkaisuja, jotka voivat antaa niille kilpailuetua.

  .NET-kehittäjän avulla yritykset voivat optimoida ja hallita sovelluksiaan, jotka on räätälöity niiden liiketoiminnan tarpeisiin. Heidän kokemuksensa verkkopalveluista ja verkkoprojekteista, joihin sisältyy verkkosovelluskehitystä, verkkokonsultointia ja Microsoft SQL Serverin käyttöä, auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa.

  Pyydä ilmainen tarjous .NET-kehittäjäkonsultista.

  Vuodesta 2007 lähtien Right People Group on toimittanut onnistuneesti satoja konsultteja organisaatioille. Toimitamme .NET-kehittäjiä paikan päällä tai etänä, ja kesto ja vaaditut taidot voidaan määritellä joustavasti.

  Palautuvien asiakkaiden suuri määrä on osoitus sitoutumisestamme toimittaa kokeneita konsultteja nopeasti ja tehokkaasti. Toimimme ainutlaatuisella organisaatiomallilla, jossa työskentelet yhden konsulttipäällikön kanssa koko prosessin ajan, mikä takaa, että sekä kovat että pehmeät taidot vastaavat toisiaan.

  Jos tarvitset .NET-kehittäjää, ota yhteyttä ja kysy, mitä erityisiä profiileja voimme tarjota sitoumuksetta. Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä ilmainen tarjous .NET-kehittäjäkonsultista.

  Gå till kontaktformuläret

  Relaterade roller

  Kontakta Andreas Lannér

  Andreas är alltid öppen för att diskutera dina specifika behov. Han kan snabbt ge dig en korrekt bild av vad vi kan leverera för att uppfylla dina förväntningar.

  Nöjda kunder

  Konsult-kunder-277x300.webp

  “Våra behov var mycket specifika och vi förväntade oss att det skulle vara svårt att lösa. Bara några dagar efter att vi kontaktade Right People fick vi en toppkonsult levererad till oss för ett rimligt timarvode. Det har fungerat perfekt.”

  Tue Ansvig, Head of Department, eBay

  Logo Right People Group
  Logo Right People Group