Webdesigner

Kontakt Right People Group nu for ekspert webdesigner – du får:

  • Webdesigner der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af den bedste freelance webdesigner ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige webdesignere fra 490 til 790
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

Webdesign der skaber konvertering

Webdesign er forretningsmæssigt centralt for flere og flere projekter. Det optimale webdesign er afgørende for at brugeren får den rette oplevelse og ønskede adfærd på sitet.

En hjemmeside må gerne se godt ud, men det primære formål er typisk ikke at skabe en æstetisk oplevelse. Målsætningen er at skabe et brugervenligt site, der sikrer det brugsmønster, som I efterspørger. Dette kan f.eks. være at afgive kontaktoplysninger eller finde bestemte oplysninger.

Vi arbejder derfor med freelance webdesignere, som ikke kun er dygtige til at skabe et æstetisk produkt, men som også tænker brugervenlighed og dine KPI’er med i processen, så du opnår de rigtige resultater med dit website.

Freelance ekspert i design til web

I dag er det standard, at webdesign skal være responsivt, og Right People Group anbefaler kraftigt, at nye webløsninger optimeres mod forskellige typer devices som tablet, mobiltelefon og desktop PC.

Vi ser også, at det er vigtigt at webdesignere har en god forståelse for, hvad der kan lade sig gøre i de forskellige CMS (typisk arbejder vi med webdesign til Sitecore, Umbraco, EPiServer og WordPress).

Har du et behov for en dygtig freelance webdesigner til et helt eller dele af et webprojekt, så kontakt os nu, og vi giver dig gratis og uforpligtigende et bud på en konsulent og en timepris.

Vi kan hjælpe dig med dit behov

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE KONSULENT

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance konsulent.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.