Softwareudvikler

Kontakt Right People Group nu for softwareudviklere – du får:

  • Softwareudviklere der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af de bedste freelance softwareudviklere ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige softwareudviklere fra 575 til 975
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

Softwareudviklere – afgørende for en effektiv forretning og fremtidssikret forretningsmodel

Software er bærende for en række af de systemer, løsninger, services og produkter, som moderne virksomheder arbejder med og software er ofte helt centralt i forhold til at optimere processer eller udvikle nye, konkurrencedygtige produkter. Af samme grund er softwareudviklere i høj kurs og en faggruppe, som er stærkt ombejlet. Gode softwareudviklere er alle pengene værd, men mange virksomheder har svært ved at finde de profiler, de søger fordi efterspørglen på softwarespecialister klart overgår udbuddet.

Disruption af traditionelle forretningsmodeller betyder  at der i øjeblikket  foregår en hård kamp, hvor mange brancher bliver nødt til at redefinere sig selv, fordi nye og innovative software-drevne virksomheder kommer på banen. I denne kamp er det essentielt at sikre de allerbedste softwareudviklere, og det er præcist hvad Right People Group kan levere.

Den dygtigste softwareudviklere findes i freelance markedet

Freelancemarkedet for softwareudviklere er stort, og det er i dette marked man finder de stærkeste kompetencer, fordi mange af de allerbedste udviklere foretrækker at arbejde som selvstændige. Det giver dem frihed, men også løbende nye udfordringer og indflydelse på, hvilke projekter, de vil arbejde med. På den måde opbygger de hele tiden ny viden og er erfaring inden for systemer, nye versioner og best  practices, som kommer dig som kunde til gode. Det tager dog både tid og ressourcer at finde de dygtigste softwareudviklere ombord på dit projekt, hvis du først skal til at finde de egnde profiler. Hos Right People Group har vi en stor database af dygtige og erfarne softwareudviklere med veldokumenterede resultater, vi har samtidig en proces for at række ud i hele freelance-markedet for at finde det  helt rigtige match til et givent projekt. Uanset hvilket programmeringssprog du arbejder i og hvilket udviklingsprojekt du har på tegnebrættet, kan vi finde en dygtig softwareudvikler til en konkurrencedygtig pris.

Herunder finder du links til vores mest søgte typer af softwareudviklere:

Kendetegn ved en god softwareudvikler

Mange af vores kunder spørger, hvordan man kan se, at en udvikler er god – ikke mindst, hvis man ikke selv kan programmere. Naturligvis er de tekniske kompetencer afgørende, men som i så mange andre fag, er det en helhed af kompetencer, der gør en softwareudvikler rigtig god:

1. En god softwareudvikler er også en smart udvikler

Det er spild af tid altid at opfinde den dybe tallerken selv. En god udvikler laver sin research og genbruger, hvor det er muligt. Det betyder naturligvis også, at han er i stand til at bedømme, hvornår eksisterende kode er god nok og hvornår det er bedre at kode fra bunden.

2. En god softwareudvikler er passioneret 

Mange af de bedste udviklere har en passion for deres fag og bruger meget mere end bare deres arbejdstid på at udvikle. Deres hobby er deres arbejde, hvilket betyder at de opbygger en enorm ekspertise i deres felt, fordi de hele tiden sætter sig ind i nye kodesprog, læser blogs om emnet, sparrer med andre programmører eller udvikler egne programmer. Det er en gave at få en passioneret udvikler om bord, fordi de elsker deres fag og du får gavn af den positive energi og store viden, som det resulterer i.

3. En god softwareudvikler finder løsninger og tænker langsigtet

Det bringer os direkte videre til endnu et meget væsentligt kendetegn: Evnen til at finde løsninger. En god udvikler går i gang med at tænke løsninger så snart vedkommende støder på et problem. Samtidig er en god udvikler dog også i stand til dvæle ved problemer, som kræver mere eftertanke og finde en tilbundsgående løsning i stedet for et quick fix, der giver bagslag på den lange bane.

4. En god softwareudvikler kan kommunikere klart

Selvfølgelig skal en udvikler ikke være tekstforfatter, men evnen til at kommunikere klart og koncist omkring sine faglige projekter afspejler i mange tilfælde, hvor god en softwareudvikler er. Samtidig er gode kommunikationsfærdigheder afgørende for et effektivt samarbejde med resten af organisationen og eksempelvis det konkrete projektteam.

Vi kan hjælpe dig med en softwareudvikler til dit behov

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ SOFTWAREUDVIKLER

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance softwareudvikler.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.