SharePoint udvikler 2017-05-24T23:58:09+00:00

SharePoint udvikler

Kontakt Right People Group nu for SharePoint udviklere – du får:

  • SharePoint udviklere, der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af de bedste freelance Sharepoint udvikler eksperter ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige SharePoint udviklere fra 675 til 990
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

Effektivt samarbejde og reduceret risici

Du vil have dine folk til at arbejde sammen. Du ønsker at gøre dit indhold nemt tilgængeligt for medarbejderne i din virksomhed. Du ønsker at styre virksomhedens risiko ved styring af virksomhedens data. Så hvad du ønsker er muligvis SharePoint, der bruges af cirka 80% af alle Fortune 500-virksomheder.

SharePoint er relativt nemt at gå til også for personer i forretningen, der selv kan opsætte løsninger til et vist kompleksitetsniveau. I Right People Group er vi vant til at arbejde tæt sammen med forretningen, og vi kan levere SharePoint udviklere, der også forstår og kan tale med forretningen om behov og løsningsmuligheder.

Vi ser, at de fleste projekter kan gennemføres primært med brug af standard SharePoint, men at der i de mere komplekse projekter ofte er behov for SharePoint udvikling. En stor del af de dygtigste SharePoint udviklere i Danmark er selvstændige konsulenter, og med udgangspunkt i denne gruppe udvælger vi den udvikler, der matcher dit projekts behov mest optimalt.

Opgaverne vi varetager inden for SharePoint går fra at være meget brede til at være meget specialiserede. Vi kan både levere konsulenter, der kan implementere hele løsninger, ligesom vi har specialiserede backend-udviklere, der er eksperter i at udvikle kompleks backend-funktionalitet med udgangspunkt i SharePoint.

Freelance SharePoint udvikler til dit projekt

Vores freelance SharePoint udviklere har været ansvarlige for at designe, udvikle, konfigurere og afprøve forskellige SharePoint-produkter (dækkende alle versioner). De kan også give ekspertise og viden som støtte til dit igangværende SharePoint-projekt for at opfylde dine forretningsmæssige behov. Kontakt os med det samme og vi vil udvælge de mest kvalificerede freelance SharePoint udviklere, der passer præcis til dine behov.

Vi kan hjælpe dig med dit behov

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE KONSULENT

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance konsulent.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.