SAP projektleder til dit projekt

Kontakt Right People Group nu for eksperter i SAP projektledelse – du får:

  • SAP projektleder, der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af den bedste freelance SAP projektleder ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige SAP projektledere fra 675 til 1175
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

Succes i SAP implementering afhænger af projektledelsen

Implementering af SAP i din virksomhed giver en lang række fordele. Du opnår kun disse fordele, hvis dine SAP-systemer er implementeret og integreret korrekt. En stærk projektledelse er afgørende for at sikre dette.

Når din virksomhed har investeret i SAP, så ønsker du at sikre, at dine SAP-projekter leveres og styres effektivt. Vi tror på, at dette gøres bedst ved at hyre en professionel SAP projektleder med ansvar for håndtering af alle nødvendige processer for en vellykket gennemførelse af dit projekt.

Vi anser en SAP implementering for at være både et forandringsprojekt såvel som et IT projekt. Den SAP projektleder vi leverer kan favne begge dele. Typisk ser vi, at en kerneopgave er at sikre at en så stor del som muligt håndteres via standard SAP. En SAP projektleder skal derfor kunne få organisationen til at se, hvordan de effektivt kan bruge SAP standard til at løfte deres opgaver.

Freelance SAP projektleder til dit projekt

Der et stort antal SAP-specialister på det danske freelance marked. Det kan være svært at finde den freelancer, der har tilstrækkeligt erfaring i projektledelse samt den nødvendige SAP ekspertise. Vi er eksperter på netop dette.

Vi har et effektivt apparat for at finde de bedste SAP freelancere, og vi kan typisk levere en projektleder, der matcher dine behov og kan starte i løbet af 2-4 dage.

Det er altså vores styrke at finde netop den konsulent, der skal forvalte projektgennemførelsen og samtidig sikre at det sker på linje med forretningsmål, deadline og indenfor budgettet. Kontakt os nu og lad os drøfte din konkrete situation nærmere.

Vi kan hjælpe dig med dit behov

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE KONSULENT

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance konsulent.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.