Konsulentopgave – Incident Manager, København (11.03.2019)

For vores kunde, en international virksomhed i København søger vi en erfaren og eksekverende Incident Manager, som skal bistå med en lang række opgaver ifm. oprettelsen af et Global Service Desk. Opgaven er praktisk orienteret og det vil være din primære opgave at sikre support og få løst de incidents der bliver rapporteret, herunder prioritere og eskalere. Ligeledes vil der være rapportering til projektledelsen som en del af opgaven. Med fordel har du også change management-erfaring, men dette er ikke hårdt krav.

Kunden har på nuværende tidspunkt allerede migreret de første applikationer ind i service desken, som nu skal supporteres (herunder Navision, Sitecore, Sharepoint, MS Dynamics 365, Concur –Yderligere applikationer migreres løbende) for de lande, hvor kunden har organisationer. Du vil have ansvaret for at incidents bliver håndteret og at virksomhedens stakeholdere – både applikationsbrugere og projektledelsen er informeret om status.

Du behøver ikke være ITIL-ekspert (kunden har en sådan allerede), men er certificeret min. på ITIL Foundation-niveau. Det er vigtigt, at man som konsulent kommer med ”konsulent-robusthed” og beslutningskompetencer, ITIL / Service Management-erfaring fra større projekter og et godt overblik. Som person er du pragmatisk og kan agere i et internationalt miljø.

Arbejdssted: København, onsite
Work load: 100%
Start: ASAP
Varighed: 3-5 måneder
Sprog: Dansk

Dine kvalifikationer
Vi søger konsulenter til dette projekt, der har følgende kvalifikationer og egenskaber:

– Erfaren Incident Manager med min. 6 års praktisk erfaring og helst i internationale setups
– ITIL-certificeret, som min. ITIL Foundation
– Selvkørende og eksekverende
– Stor erfaring med ITIL / ITSM
– Meget gerne Change Management-erfaring
– Erfaring med rapportering til ledelse

Er du interesseret?
Hvis du har de nødvendige kvalifikationer, så send med det samme dit CV til project_m483@rightpeople.dk.