Konsulentopgave – GIS-projektleder (Midtjylland)

For vores kunde, en distributionsvirksomhed i Midtjylland, søger vi en GIS-projektleder, der skal hjælpe med at beskrive grænsefladen mellem kundens GIS-systemer til et større antal øvrige systemer samt med at afdække deres behov. For nærværende har kunden to GIS-systemer som på sigt kun skal være et, og i den forbindelse skal der ses på en konsolidering af systemerne. Ligeledes er kunden også interesseret i at modernisere og forenkle anvendelse af GIS.

Kunden anvender Intergraph og ArcGis.

Vi søger en projektleder der gerne har solid erfaring med begge GIS-systemer og som har forståelse for grænsefladerne mellem systemerne og det øvrige systemlandskab. Du har erfaring med at hjælpe kunderne med at optimere udnyttelses og forsimple brugen af deres GIS-systemer. Gerne fra forsynings- eller distributionsvirksomheder.

Som person er du pragmatisk, imødekommende og villig til at gå forrest i rollen som projektleder. Du har initiativ og er vant til at kunne levere de ledelsesprodukter, som kunden ønsker. Ligeledes er det en stor fordel såfremt du holder projektledelses-certificeringer som f.eks. PRINCE2, PMI/PMP, IPMA C eller lignende.

Det er et krav at du har forudgående erfaring som GIS-projektleder og dyb forståelse for GIS-systemer og geodata, ligesom erfaring fra forsynings- og distributionssektoren er en fordel.

Arbejdssted: Midtjylland
Workload: 100%
Start: Hurtigst muligt og senest 01.12.2019
Varighed: Ca. 6 måneder
Sprog: Dansk

Dine kvalifikationer
Vi søger en konsulent, der har følgende kvalifikationer:

– Det er et krav at du har erfaring som GIS-projektleder og dyb forståelse for GIS-systemer og geodata
– Erfaring med Intergraph og ArcGis
– Erfaring med at beskrive systemgrænseflader
– Erfaring med systemkonsolidering, optimal udnyttelse af og forenkling af GIS

– Pragmatisk, udadvendt og en god kommunikator

 

Er du interesseret?
Så send med det samme dit CV til project_m528@rightpeople.dk.