.NET udvikler 2017-05-24T23:50:02+00:00

.NET udvikler

Kontakt Right People Group nu for .NET udviklere – du får:

  • .NET udviklere der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af de bedste freelance .NET udviklere ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige .NET udviklere fra 575 til 875
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

.NET er den vigtigste udviklingsplatform

.NET er et framework, der muliggør robuste løsninger og hurtig udviklingstid, og vi ser .NET som værende den vigtigste udviklingsplatform i Danmark både ift. applikationsudvikling og webudvikling.

Kendskab til framework og programmeringssprog er vigtigt for at kunne levere værdi hurtigt i et projekt, men vi ser det som mindst ligeså vigtigt, at vi altid leverer grundlæggende dygtige softwareudviklere. Dette betyder konkret, at vi altid går efter at levere konsulenter, der skaber robust og generisk kode, og dermed muliggør en fleksibel videreudvikling af dine løsninger.

Der findes mange freelance softwareudviklere i Danmark, og .NET er også den platform som flest freelancekonsulenter har kompetencer inden for. Det betyder, at hver eneste gang vi har et projekt, kan vi vælge frit mellem mange forskellige freelancekonsulenter og dermed målrette vores valg præcist mod dine konkrete behov. I dialogen med os skal du derfor blot specificere nøjagtigt hvad dine behov er, og så vender vi tilbage med et konkret forslag til en konsulent samt en timepris i projektet.

Vores erfaring er, at langt de fleste kunder bliver overraskede over, hvor præcist vi kan matche deres behov, og hvilken værdi det giver at anvende freelancemarkedet inden for .NET til deres projekter.

En .NET udvikler fra Right People Group

Størstedelen af vores .NET udviklere interesserer sig både for frontend og backend, og kan få disse to dele til at hænge godt sammen. Hvis du har brug for en udvikler til dit .NET projekt, så kontakt os nu. Vi har dygtige freelance .NET udviklere, der er klar til at hjælpe dig med dit projekt og vil kunne starte hurtigt.

Vi kan hjælpe dig med dit behov

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE KONSULENT

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance konsulent.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.