Juniorkonsulenter 2017-05-24T23:58:09+00:00

juniorkonsulent

Kontakt Right People Group nu for juniorkonsulenter – du får:

  • Juniorkonsulenter, der kan arbejde onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af de bedste freelance juniorkonsulenter ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige juniorkonsulenter fra 375 til 675
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

Juniorkonsulenter – fokus på udførelsen

I bund og grund er vores koncept om juniorkonsulenter meget simpelt. Vi leverer den samme type af konsulenter, som man hyrer ind i de bedste managementkonsulenthuse på de laveste erfaringsniveauer – men vi gør det til timepriser for vores kunder, der er særdeles meget lavere end de traditionelle konsulenthuse.

Du får med andre ord ikke den store forkromede konceptuelle indpakning, men du får til gengæld dygtige og højt motiverede unge high-performers, der brænder for at gøre det godt på dit projekt.

De juniorkonsulenter vi leverer på freelance-basis har fokus på udførelsen! Vi vælger konsulenter, der ikke kun har topkarakterer, men også har den helt rigtige attitude. Vi ved, at fuld fokus og attention på alle opgaver er meget vigtigt, og juniorkonsulenter fra Right People Group Group er gode til at løse hele spektret af opgaver – fra trivielle til komplekse opgaver.

Alle juniorkonsulenter får tilknyttet en mentor internt i Right People Group , som håndterer alle spørgsmål de måtte have, og som rådgiver dem ift. at skabe optimal værdi for kunden på det konkrete projekt.

Vi har leveret denne type af konsulenter til en række virksomheder med meget stor succes, og vi kan gøre det samme i dit projekt.

Profil på juniorkonsulent efter dit behov

Right People Group Groups juniorkonsulenter kan yde assistance indenfor forskellige områder og i forskellige opgaver afhængigt af deres uddannelsesmæssige baggrund og erfaring.

Følgende er meget almindelige områder for vores freelance juniorkonsulenter, og du kan læse mere om det ved at klikke på linket:

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE KONSULENT

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance konsulent.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.