IT Supporter 2017-05-24T23:59:38+00:00

IT supporter

Kontakt Right People Group nu for freelance IT-support – du får:

  • IT supporter der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af de bedste freelance IT supportere ift. dit behov.
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer
  • Timepriser på dygtige IT supportere fra 375 til 675

IT Support i den forreste linje

En IT supporter er i forreste linje og dermed i direkte kontakt med medarbejdere og kunder. Det indebærer, at IT supportere har brug for at være i stand til at løse problemer hurtigt og kommunikere selv komplicerede teknologiske aspekter på en letforståelig måde. Vi vælger derfor vores freelance IT support konsulenter både ift. teknisk viden, men i lige så høj grad ud fra kommunikationsevner og servicemindethed.

Vi oplever en stor bredde i de supportopgaver vi løser. Hos større kunder varetager en IT supporter typisk en rolle i en help desk, og har et relativt afgrænset ansvarsområde, hvor de hos mindre firmaer typisk varetager en bredere palette af forskellige opgaver. Når vores konsulenter har et bredere ansvarsområde, så stilles der typisk også større krav til evner inden for koordination og projektledelse.

Erfarne freelancere til din IT support

At have en god IT support er nøglen til kunde- og medarbejdertilfredshed. Uanset på hvilket niveau eller i hvilket område af din IT support du har brug for ekstra medarbejdere eller nye input fra en ekspert så kontakt os og få vores bud på det.

Du kan spare tid på at finde de bedste support-konsulenter ved at have tillid til os og lade os finde den bedste freelance IT supporter, der matcher dit behov. Læs mere på de følgende sider eller kontakt os direkte.

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE KONSULENT

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance konsulent.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.