IT-projektleder

Kontakt Right People Group nu for en IT-projektleder – du får:

  • IT-projektledere, der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af de bedste IT-projektledere ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige IT-projektledere fra 675 til 990
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

Få en specialiseret IT-projektleder

I dagens erhvervsliv er både hastighed og kvalitet nøglen til succes, og effektive IT-løsninger er en af de vigtigste forretningsmæssige katalysatorer.

IT-chefen står ofte overfor den udfordring, at han ikke kun skal drifte den eksisterende IT-løsninger og styre projekter, men også opretholde opmærksomheden på ændringer i forretningen, så IT-løsningerne bedst muligt understøtter forretningen og er med til at fremtidsikre både forretningsmodeller og optimere arbejdsgange . Derfor er det afgørende, at have de rette ressourcer til at eksekvere den aktuelle IT-strategi, så tidsfrister overholdes og kvaliteten er  i top. Vi ser dog også i stigende grad, at de ressourcer, der er behov for skifter hurtigt, og derfor er det værdifuldt at at supplere de fastansatte med udefrakommende specialister, der har ledet præcis samme typer af projekt i andre organisationer. .

En af ressourcerne er erfarne, dygtige IT-projektledere til at støtte IT-chefen i effektivt at lede både udviklingsprojekter samt IT-infrastrukturprojekter.

Vi arbejder med de bedste freelance IT-projektledere

Right People Group arbejder udelukkende med freelance konsulenter og IT-projektledelse er et af vores kerneområder. Vi kender derfor langt de fleste freelance IT-projektledere i Danmark, og vi ved hvem af dem, der er de bedste inden for deres felt. Vi sørger dog altid for både at kontakte de konsulenter, vi kender i forvejen, og samtidigt at køre vores proces mod hele freelance markedet. Det sikrer, at du får den bedste løsning, der er til rådighed på markedet, i forhold til dit konkrete behov.

Når vi søger efter de bedst kvalificerede IT-projektledere på freelancemarkedet, så holder vi øje med uddanelse og certificeringer, erfaring, referencer fra tidligere kunder og andre aspekter, der er afgørende for, at dine dine specifikke krav. Vi holder interviews med de bedste kandidater og sørger for, at også de personlige egenskaber passer til jeres organisation og den rolle, som jeres freelance IT-projektleder skal udfylde.

En succesfuld freelance IT-projektleder  er god til at samarbejde med forskellige interessenter og projektdeltagere og er på den måde i stand til at levere de definerede milestones inden for de aftalte deadlines og med overholdelse af det allokerede budget. Ligesom vi kan finde en IT-projektleder med specifikt branchekendskab, finder vi målrettet en freelance IT-projektledere der er uddannet i og vant til at bruge den projektledelsesmetode, som I anvender eller ønsker at anvende, hvad enten det er PRINCE2, IPMA, SCRUM, XP, Kanban eller en helt sjette.

Kontakt os i dag for et gratis tilbud på en specialiseret IT-projektleder med dokumenteret erfaring!

Du kan læse mere om nogle af de specifikke projektledelsesmetoder på de følgende sider:

Vi kan hjælpe dig med dit behov

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE IT-PROJEKTLEDER

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance IT-projektleder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.