IT Projektleder 2017-05-24T23:51:16+00:00

IT Projektleder

Kontakt Right People Group nu for IT Projektledere – du får:

  • IT Projektledere, der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af de bedste IT Projektledere ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige IT Projektledere fra 675 til 990
  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

Få en specialiseret IT projektleder

I dagens erhvervsliv er både hastighed og kvalitet nøglen til succes, og effektive IT-løsninger er en af de vigtigste forretningsmæssige katalysatorer

CIO’en står ofte overfor den udfordring at skulle styre projekter og samtidigt opretholde opmærksomheden på ændringer i forretningen. Derfor er det afgørende at have de rette ressourcer til at eksekvere IT-strategien. Vi ser dog også i stigende grad, at de ressourcer der er behov for skifter hurtigt, og det er nødvendigt at supplere de fastansatte med udefrakommende specialister.

En af ressourcerne er erfarne, dygtige IT projektledere til at støtte CIO’en i effektivt at lede både udviklingsprojekter samt IT-infrastrukturprojekter.

Vi er agent for de bedste freelancere

Right People Group arbejder udelukkende med freelancekonsulenter og vores største område er IT projektledelse. Vi kender derfor langt de fleste freelance IT projektledere, og vi ved hvem af dem, der er de bedste. Vi sørger altid for både at kontakte dem vi kender i forvejen, men samtidigt køre vores proces ud i hele freelancemarkedet. Det sikrer, at du får den bedste løsning, der er til rådighed på markedet ift. dit konkrete behov.

Når vi søger efter de bedst kvalificerede IT projektledere på freelancemarkedet, så holder vi øje med uddanelse og certificeringer, erfaring, referencer fra tidligere kunder og andre aspekter, der opfylder dine specifikke krav.

En succesfuld freelance IT projektleder vil være i stand til at levere resultater i henhold til aftalt omfang, tid og budget ved anvendelse af etablerede projektledelsesmetoder samt samarbejde med forskellige interessenter.

Kontakt os i dag for et gratis tilbud på en specialiseret IT projektleder med dokumenteret erfaring!

Du kan læse mere om specifikke projektledelsesmetoder på de følgende sider:

Vi kan hjælpe dig med dit behov

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE KONSULENT

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance konsulent.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.