Dynamics NAV udvikler

Kontakt Right People Group nu for Dynamics NAV udviklere – du får:

  • Dynamics NAV udviklere der kan arbejde remote eller onsite hos jer i hele landet
  • Specifik udvælgelse af de bedste freelance Dynamics NAV udviklere ift. dit projekt
  • Timepriser på dygtige Dynamics NAV udviklere fra 575 kroner til 975 kroner

  • Gratis tilbud – svar inden 4 timer

Dynamics NAV

Microsofts Dynamics NAV er en ERP-løsning, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder. NAV kan håndtere flere sprog og valutaer, og egner sig derfor også godt til virksomheder med en international profil. Standardudgaven af Dynamics NAV understøtter de processer, som produktions-, service- og handelsvirksomheder har inden for f.eks. indkøb, salg, bogholderi, lagerbeholdning og marketing. Derudover er det muligt at udvikle tillægsløsninger, der kan tilpasse systemet til specifikke branchebehov.

Vi ser blandt vores kunder en stigende tendens til, at fokus er på at udnytte standardfunktionalitet i NAV og herunder også at ændre virksomhedens processer i et vist omfang, for at de kan blive understøttet af systemet.

Der vil stort set altid være områder, hvor det er mest hensigtsmæssigt at lave tilpasninger af Dynamics NAV ift. virksomhedens processer og interfaces til øvrige systemer. Udføres disse tilpasninger forkert kan det have store omkostninger i form af fejl, mindre stabilitet og begrænsede udviklingsmuligheder. Det er derfor afgørende at få fat i en Dynamics NAV udvikler, der dels er en grundlæggende dygtig softwareudvikler og dels har stor erfaring med Dynamics NAV.

Dynamics NAV udvikler – få en freelancer med stor erfaring

Arbejder dit firma i Dynamics NAV og har I brug for hjælp med den videre udvikling – så får du både højere kvalitet og lavere pris ved at hyre en freelance ekspert i stedet for at gå til traditionelle ERP konsulenthuse?

Kontakt Right People Group i dag og fortæl os om dine behov. Så finder vi den mest kvalificerede Dynamics NAV udvikler på freelance-markedet, som præcis matcher de specifikke kompetencekrav der er på dit projekt. Det er gratis og uforpligtigende og vi glæder os til at høre fra dig.

Vi kan hjælpe dig med dit behov

FÅ GRATIS TILBUD

PÅ FREELANCE KONSULENT

1-15-ikon-36bIndtast dine oplysninger, så vi kan levere et perfekt match til dit behov.
2-15b-ikon-36Vi sender hurtigt et CV og en timepris på den rigtige freelance konsulent.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.